De Tante Annie

 

Tante Annie speelt theater en muziek voor zowel de allerkleinste tot en met kinderen van groep 4. Op maat haalt ze alles uit de kast om de kinderen mee te nemen in de fantasievolle wereld van Toké de Hagedis, het geplop van popcorn, wonderlijke trappen en alle letters van Het Alfabet.

Op verscheidene evenementen zoals Festivals, BSO’s, verjaardagen en kindermiddagen in cafés geeft ze interactieve optredens.

Bij Kinderconceptstore Blender in Amsterdam musiceerde ze in de kinderhoek toegankelijke liedjes waar de kinderen vrijblijvend mee mochten doen en luisteren. Ook voor de ouders een welkome afwisseling: live, vrolijk, herkenbaar en inspirerend.

Bij Laterna Magica, een creatieve BSO was er een voorstelling waar de liedjes in verwoven waren. Ze vertelde het verhaal van twee kinderen die alleen thuis waren in hun kasteel maar zich niet verveelden met een draak als huisdier, een enorme tuin met paarden en genoeg verstopplekken in het enorme huis.

Ook biedt ze workshops aan om samen instrumentjes te maken en zo te experimenteren met geluid en materialen. Vanaf 6 jaar en voor maximaal 8 kinderen, ideaal voor kinderfeestjes!

Bij dagopvang Klein&Co verzorgde ze het muzikale vermaak bij de Kerst- en Zomerborrels.

Actuele teksten met een dubbele laag maakt het dat iedereen zich kan inleven. Zo weet iedereen dat Oma het beste pannenkoeken kan bakken, dat een moederfiets nou eenmaal bij het moederschap hoort en dat iedereen wel een Tante Bolderieke heeft die iets te hard knuffelt. Daarnaast zijn de anderstalige liedjes, een klanken-spektakel die nieuwsgierig maakt.

Van Gambiaas tot Finse folklore en van Indonesisch tot Spaans. De swingende sound en aanstekelijke refreintjes maakt dat het stilzitten er niet bij is en dat je ze dagen na het optreden nog in je hoofd hebt zitten en je boven dit alles een vrolijk gevoel meegeeft.

Waar Tante Annie is daar lijkt het altijd vakantie en dat wil je natuurlijk niet missen!