Het Voor Altijd Vakantie boek

Pas op, deze tekst kan Engelse woorden bevatten

De grootste voorpret van vakantie, is de reis er naartoe.

Wat begint met het pakken van je shiny handbag die je speciaal van je tante kado hebt gehad voor dit avontuur. Ook zij weet dat een tas met een goeie schouderband en een groot voorvakje echt wel belangrijk is. Natuurlijk niet te missen is dat speciale kleine zijvakje met ritsje. Voor hele speciale dingen zoals je zakmes, je vriendschapsketting of dat 20 dollar biljet wat je dan weer van Opa toegestopt hebt gekregen. Die hij nog over had van de grote cruiseship vakantie met Oma. Van Florida naar de Caribische eilanden. Hun ansichtkaart hangt nog steeds op de koelkast deur. 

Of je nu vliegt, vaart, rijdt, stept, fietst, treint, sleet of wandelt….als het vakantie is wordt alles 10 keer leuker. Maakt niet uit hoe ver. Op de buurtcamping of Zuid-Italië, Zwijndrecht of Ameland, met vakantie kent alleen maar voordelen. Alles wat opgaat gaat op aan leuke dingen.. Ijsjes smaken lekkerder, zwembaden zijn dieper en tankstations zijn groter. 

Kortom, vakantie is zoooooøooó leuk! Was het maar altijd vakantie. 

Met Het Voor Altijd Vakantieboek is het waar dan ook altijd vakantie. Aan wie geef jij hem kado? 

Uit Het Voor Altijd Vakantieboek zijn een aantal kant en klare printjes om mee aan de slag te gaan. Gewoon zwartwit en zelf inkleuren mag 🙂

Als u meer spel ideeën wilt dan heeft Tante Annie vast nog iets op de plank liggen. Mailen staat je vrij